Registracija

Cene za dobavljače

Kupovinom ulaznica za InterConnect 2024 dobijate za svakog učesnika (između ostalog):

  • Pristup B2B portalu za povezivanje. Uparivanje sa 18 kompanija za kupovinu počinje od 3. aprila. Na portalu ćete dobiti pristup njihovoj potražnji i moći ćete da prikažete svoje proizvode. Možete stupiti u direktnu komunikaciju i rezervisati sastanke za dan konferencije.
  • Pohađanje konferencije 17. aprila 2024., uključujući 5 sati B2B povezivanja i druge prilike za povezivanje, razgovor i učenje u prijatnoj konferencijskoj atmosferi.
  • Imate priliku da ugostite kompanije koje kupuju narednog dana (18. aprila 2024.), direktno na lokaciji vaše kompanije, da pokažete svoje mogućnosti i napravite sledeći korak u odnosu sa klijentima. Ova stavka zavisi od logistike i sadržaja koji odgovara kompanijama koje kupuju, tako da se ne može garantovati samo po sebi. Obratite nam se ako želite da dobijete individualnu procenu.

Korak 1: Registracija učesnika

Registrujte imena i detalje svakog učesnika koje želite da potvrdite za InterConnect 2024. Možete da unesete do 4 učesnika.
Kada završite, pritisnite „Registruj učesnike“ i podaci o učesnicima će biti snimljeni za konferenciju.
Napomena: Samo završena registracija nije potvrda prisustva!
Potrebno je da dovršite korak 2 (kupovina ulaznica) da biste bili potvrđeni za konferenciju.

Učesnik 1

Učesnik 2

Učesnik 3

Učesnik 4

Korak 2: Kupovina karata

Molimo vas da kupite onoliko karata koliko ste prethodno registrovali učesnike. Generalno, nudimo dve opcije kupovine:
OPCIJA 1: Ako želite da kupite po fakturi, popunite kontakt formu i mi ćemo vam poslati predračun, da započnete proces kupovine „po fakturi“.

Važna napomena: Iz tehničkih razloga, opciju „plaćanje po fakturi“ možemo da ponudimo samo kompanijama koje učestvuju sa pravnim licem koje je registrovano u Republici Srbiji.

Ukoliko želite da učestvujete van Srbije potrebno je da koristite sledeću opciju, za kupovinu ulaznica kreditnom karticom.

OPCIJA 2: Kupovina kreditnom karticom.
Prvo izaberite koliko karata želite da kupite. Stavite ih u korpu, i pratite uputstva. Dobićete potvrdu o uplati putem e-pošte.
Za obe opcije, dobićete posebnu e-poštu sa potvrdom i pristup B2B portalu, nakon što se uplata završi.

Kotizacija za konferenciju

25.000 rsd70.000 rsd

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Dodatne informacije

Kotizacija za konferenciju

1 karta (25.000 rsd + PDV), 2 karte (48.000 rsd + PDV), 3 karte (60.000 rsd + PDV), 4 karte (70.000 rsd + PDV)

Imate li još pitanja? Slobodno nas kontaktirajte!

  • Sva plaćanja se vrše u nacionalnoj valuti Republike Srbije – dinarima (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se devizni kurs (možete navesti, na primer, zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije). U trenutku zaduživanja Vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u Vašu lokalnu valutu u skladu sa deviznim kursem asocijacija izdavaoca kreditnih kartica, koji nam nije poznat u trenutku transakcije. Ova konverzija može da dovede do male razlike u odnosu na cenu koja je navedena na našem Sajtu. Hvala na razumevanju.
  • U ime CONVESTENICS-a, mi se obavezujemo da ćemo štititi privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o klijentima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i korišćenje usluga u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Klijentima dajemo mogućnost izbora, uključujući mogućnost da odluče da li žele ili ne da budu uklonjeni sa mejling lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/klijentima su strogo zaštićeni i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u CONVESTENICS -u odgovorni su za poštovanje principa zaštite privatnosti.
  • Povraćaj „U slučaju povraćaja sredstava i povraćaja novca kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog povraćaja, CONVESTENICS je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA-e, EC/MC i Maestro načina plaćanja.”

Kontakt podaci za reklamacije – accounting@convestenics.com.